Cina Domnului în Joia Mare. Modul de organizare şi pregătirea

Se pare că pot fi îndeplinite toate condițiile pentru a organiza Cina Domnului:
– vom fi împreună în același Duh al unității. Și până acum existau persoane care luau Cina Domnului acasă din cauza imposibilității de a fi prezente fizic cu biserica locală.
– elementele Cinei vor fi pregătite respectându-se toate condițiile sanitare.
– autoritățile statului încurajează organizarea Cinei Domnului.
În acest sens, vă îndemnăm să luaţi legătura cu cei desemnaţi pe zona dumneavoastră, pentru a vă putea aduce elementele Cinei.

Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru jertfa Domnului Hristos și pentru posibilitatea de a o celebra și anul acesta, la sărbătoarea Paștelor!

Pastor Ștefan Criste (1942-2019)

“M-am luptat lupta cea bună, mi-am isprăvit alergarea, am păzit credinţa. De acum mă aşteaptă cununa neprihănirii, pe care mi-o va da în „ziua aceea” Domnul, Judecătorul cel drept. Şi nu numai mie, ci şi tuturor celor ce vor fi iubit venirea Lui.”

Serviciul de priveghi
Joi, 2 ianuarie 2020, ora 17:00 – Biserica Penticostală „Elim” Timișoara

Serviciul de înmormântare
Vineri, 3 ianuarie 2020, ora 12:00 – Biserica Penticostală „Elim” Timișoara

Video cu fragmente din viața pastorului Ștefan Criste (1942-2019)

Seara de Colinde la Biserica Penticostală “Elim” Timișoara

Avem plăcerea să vă invităm la Seara de Colinde la Biserica Penticostală “Elim” Timișoara, alături de formațiile bisericii:
– Fanfara
– Orchestra
– Corul Mixt
– Corul de Copii
– Corul de Tineret

Împreună vom celebra Sărbătoarea Nașterii Domnului Isus cu cântece și mesaje specifice. Venirea Sa în lume este sursa de bucurie și evenimentul cel mai important pentru creștinii de pretutindeni.

Vă așteptăm cu drag alături de familie, colegi și prieteni, să întâmpinăm cu toții Sărbătoarea Nașterii Mântuitorului Isus, cu adorare și reverență!

Actualizari si noutati pe pagina evenimentului.

Conferința de tineret TÂNĂR.AZI cu tema RELEVANT

Dinamismul lumii contemporane impune un ritm de viață deseori amețitor. Principiile creștine se amestecă cu preocupările egocentriste ale umanismului extrem.

Conferința Tânăr.AZI te invită la o oază de liniște în mijlocul acestui maraton fără directive, unde să-ți direcționezi inima spre a deveni Ancorat în adevarul Biblic, Zidit în Hristos și Însufletit de Duhul Sfânt.

Te așteptam, în perioada 25-26 octombrie, să învățăm împreuna cum putem fi RELEVANȚI în misionare, evanghelizare, închinare și sa aflam răspunsuri la probleme contemporane legate de identitate și scopul omului în lume.

Mai multe detalii pe www.elim.ro/tanar.azi.

Botez Nou-Testamental 20 octombrie 2019

 

În data de 20 octombrie 2019 se va organiza un serviciu de botez nou-testamental în cadrul bisericii Elim. Serviciul de botez va începe de la ora 9:30, precedat de un program special de rugăciune care va începe de la orele 08:30.
Vă așteptăm cu mare drag pe Dvs. și prietenii sau vecinii Dvs.!

Botez nou-testamental 22 aprilie 2018

 

In data de 22 aprilie 2018 se va organiza un serviciu de botez nou-testamental in cadrul bisericii Elim. Serviciul de botez va incepe de la ora 9:30, precedat de un program special de rugaciune care va incepe de la orele 08:30.
Va asteptam cu mare drag pe Dvs. si prietenii sau vecinii Dvs.!

Botez nou-testamental 23 aprilie 2017

 

Botez nou-testamental 23 aprilie 2017

In data de 23 aprilie 2017 se va organiza un serviciu de botez nou-testamental in cadrul bisericii Elim. Serviciul de botez va incepe de la ora 9:30, precedat de un program special de rugaciune care va incepe de la orele 08:30.
Va asteptam cu mare drag pe Dvs. si prietenii sau vecinii Dvs.!
 

Seara marturiilor

 

Seara marturiilor

Sambata, 31 dec. 2016, ora 18 marturisim felul in cara Dumnezeu a lucrat in viata noastra.
Il laudam pentru izbavirile din anul 2016

 

Revelion 2017

Revelion 2017

Departamentul de Tineret al Bisericii Elim, vă invită să întâmpinăm noul an împreună într-o atmosferă deosebită.

Ne vom bucura de mâncare bună, cântece, jocuri și multe alte surprize plăcute! Vă așteptăm cu drag!

Informații si rezervare la tel: 0722340644
LOCURILE SUNT LIMITATE

Detalii:
Locație Biserica ELIM Timișoara;
Preț 40 Lei / persoană;
Ora începerii 21:00;

Concert de colinde 2016

marti

𝑪𝑶𝑵𝑪𝑬𝑹𝑻 𝑫𝑬 𝑪𝑶𝑳𝑰𝑵𝑫𝑬

Nu uita de maretul eveniment al nasterii Domnului Hristos in lumea noastra, o lume rece, cruda si plina de pacate. Pruncul Hristos s-a nascut intr-o iesle, El Regele Universului.

Inca din sec. al III-lea avem dovezi ca bisericilie timpurii sarbatoreau, cu bucirie Nasterea Lui Hristos, in ciuda persecutiilor din acea perioada.

Astazi, dupa 2000 de ani, in vremuri pasnice, vrem sa cantam, plini de bucurie, colinde Imparatului.

Luni, 12 Decembrie incepand cu ore 18:00, te invitam sa fi alaturi orchestra, fanfara, corul barbatesc si multi alti solisti si instrumentisti ai bisericii “Elim”.
Te asteptam cu drag!

Rămâi vertical

marti

Biserica Crestina Penticostala ELIM Timisoara, organizeaza marti, 21 iunie 2016 un serviciu divin pentru tineret cu tema „Ramai Vertical”, in Amfiteatrul din Parcul Rozelor.

Prima parte a serviciului va fi caracterizata de cantarile de lauda si inchinare la adresa lui Dumnezeu, urmand ca in cea de-a doua parte, fratele pastor Matt Heins sa prezinte un mesaj relevant pentru tema prezentata.

Am fi onorati si bucurosi sa participati impreuna cu noi la acest program din cadrul serviciului divin pentru tineret .

Sarbatoarea CINCIZECIMII

luniBiserica Crestina Penticostala ELIM Timisoara, organizeaza, in cadrul celei de-a XIII-a editii a Sarbatorii Cincizecimii, un serviciu divin, ce se va desfasura luni 20 iunie – a doua zi de Rusalii – in Amfiteatrul din Parcul Rozelor, intre orele 18-21.

In prima parte a serviciului divin, ne vom bucura de cantarile de lauda spre slava lui Dumnezeu, dupa care va fi prezentat un mesaj biblic adecvat acestui eveniment de catre fratele pastor Matt Heins din Australia.

Am fi onorati si bucurosi sa participati impreuna cu noi la acest important eveniment din viata Bisericii lui Dumnezeu.

Dumnezeu sa va binecuvanteze!